Gjuajtje krenare, Shqipëria feston si kurrë më parë

Pas fitores së shumë pritur në ‘Stade de Lyon’, festa për futbollistët e kombëtares  është zhvendosur në dhomat e zhveshjes. Pjesë e kësaj fitoreje historike  nuk kishte si të mos bëhej dhe kryeminis...