Google vjen me risi të reja në aplikacionin Maps

Google, gjigandi i kërkimit ka blerë kompaninë Urban Engines e cila analizon trafikun urban dhe lëvizjen e njerëzve në qytet me qëllim për të përmirësuar aplikacionin Maps. “Analizat e lokacioneve ja...