Rriten mosha dhe vitet e punës për pensionin

Nga data 1 janar 2017 do të rritet mosha dhe numri i viteve të punës për të dalë në pension. Mosha e daljes në pension për gratë këtë vit do të rritet me dy muaj, duke arritur në 60 vjeç e 6 muaj, nd...