Këto janë dallimet midis ftohjes dhe gripit

Në këtë periudhë, shqetësimi i të gjithëve duket se është gripi dhe ftohja. Shumë njerëz shprehen gabim kur thonë jam me grip ose të ftohtë. Ja cili është dallimi midis tyre. Gripi dobëson trupin dhe...

Vendimi: Procesi mësimor fillon në 16 janar

Të gjitha institucionet e arsimit parauniversitar dhe universitar do të qëndrojnë të mbylllura deri në datën 14 janar. Ministria e Shëndetësi njoftoi sot vendimin zyrtar për shtyrjen e fillimit të pr...