A të shëndosh buka?

Mjekët William Davis dhe David Perlmutter në një studim të tyren kanë arritur në përfundimin që buka të shëndosh. Disa nga arsyet se pse buka të shëndosh do t’i gjeni më poshtë: 1.Kokrrat e grurit ng...

Ëmbëlsira për sot është Ashurja

Si fillim, vendosim rrushin e thatë për rreth 15 minuta në një tas të vogël me ujë të ngrohtë në mënyrë që të zbutet. Lajmë mirë grurin dhe e ziejmë në zjarr të avashëm me rreth 2-2.5l ujë derisa të ...