Hamburgu, qyteti i parë që ndalon makinat me naftë

Hamburgu është vendi i parë që ndalon kalimin e kamionëve dhe makinave me naftë në disa nga rrugët e qytetit. Kjo vjen si një përpjekje për të përmirësuar cilësinë e ajrit në këtë qytet. Hamburgu u b...