Pas iPhone 7, kureshtje dhe hamendësime për iPhone 8

Nuk ka kaluar shumë kohë nga dalja në treg e iPhone 7 dhe menjëherë kanë nisur thashethemet për iPhone 8. Sipas forumeve teknologjike dhe artikujve të ndryshëm në mediat e huaja, iPhone 8 do të jetë ...