Kujtohet 50-vjetori i vizitës së parë në Hënë

Në Qendrën e Hapësirës Kennedy, në Florida u mbajt një ceremoni që shënoi fillimin e festimeve me rastin e 50 vjetorit të zbritjes së njeriut të parë në Hënë. Në ceremoni folën një numër astronautës ...

Truri, organ që të mahnit!

Trurit të njeriut nuk i mbaron kurrë memoria. Truri i një njeriu të rritur është si një sfungjer thithës dhe supozohet se ai duhet të jetë në gjendje për të regjistruar fakte dhe përvoja të reja pafu...

Kujdesi i duhur dimëror i luleve të shtëpisë

Në ditët e ftohta të dimrit, përveç kujdesit shëndetësor për vete një vëmendje të veçantë duhet t’i kushtojmë edhe luleve. Cili është kujdesi i duhur dimëror i luleve të dhomës?   Problemi...

Jo gjithçka matet me metra katrorë..

Janë të shumtë njerëzit që jetojnë në ambiente banimi me pak metra katrorë, por kjo nuk do të thotë që jetesës tuaj në shtëpi do t’i mungojë gjë. Mos harroni se shumë gjëra kanë të bëjnë me kre...