Samsung tashmë edhe në sektorin e automobilave

Samsung Electronics do të blejë kompaninë e veturave  Harman International Industries për një shumë prej 8 miliardë dollarësh. Ky hap shënon zgjerimin në industrinë automobilistike dhe zgjerimin më t...