“Zgjohen” Kopshtet e Humbura të Heliganit

Kopshtet e Humbura të Heliganit ndodhen në Cornwall të Anglisë dhe quhen kështu sepse vite më parë, në fund tëshekullit të 19-të, u braktisën nga pronarët e tyre dhe për dekada të tëra mbetën të panj...