Autoritetet kolumbiane: Avioni nuk kishte karburant

Autoritetet kolumbiane thonë se po shtohen treguesit që vërtetojnë se aeroplani me skuadrën braziliane në bord, u përplas për shkak të mbarimit të karburantit teksa përpiqej të ulej në tokë. Shefi i ...

Dënimi i korrupsioni kusht për fonde nga BE

Spastrimi i gjyqësorit dhe politikës nga zyrtarët e korruptuar është kusht për akordimin e fondeve nga Bashkimi Europian për Shqipërinë. BE percakton në një dokument zyrtar të gjitha prioritetet e nd...

Drejtësia, ILDKP heton çdo pasuri të fituar pas 1992

Inspektoriati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive do të hetojë pasuritë e gjyqtarëve dhe prokurorëve duke filluar që nga viti 1992. ILDKP do të verifikojë dokumentacionin e njerëzve të dr...

Komision i posaçëm për institucionet antikorrupsion

Komisioni për reformën në drejtësi ka përgatitur projektligjin për ngritjen e institucioneve antikorrupsion, i cili parashikon themelimin e një komisioni të posaçëm për mirëfunksionimin e reformës në...