“Hije”, filmi që ju pret së shpejti në kinema

Filmi “Hije”, me skenar dhe regji të Jotti Ejllit do të prezantohet nga 8 dhjetori në kinemanë Cineplexx në Tiranë. Ngjarja e vrasjeve të disa personave ka tronditur një qytet të vogël. Një grup me t...