Në edukimin e fëmijëve, bëhuni si holandezët!

Një studim i UNICEF doli në konkluzionin se fëmijët holandezë janë më të lumturit në botë. Mënyra si rriten dhe edukohen ata, është krejt e ndryshme nga ajo e fëmijëve të tjerë në botë, kjo për shkak...

Kush e fiton çmimin “dështimi i vitit” ?

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo dhe Neymar janë në pritje të Topit të Artë. Njëri nga tre futbollistët do të kurorëzohet me çmimin prestigjoz fale performancës dhe suksesit gjatë vitit 2015. Por jo t...