Filmi kosovaro-britanik “Home” triumfon në BAFTA

Filmi i metrazhit të shkurtër me regji të Daniel Mulloy, një bashkëprodhim mes Britanisë së Madhe dhe Kosovës, u shpall fitues në kategorinë filmi i shkurtër britanik, në Akademinë Britanike të Filmi...

Katër tiparet e padëgjuara më parë të iPhone 8

The Wall Street Journal raporton se iPhone është duke testuar 10 lloje të ndryshme të prototipave për iPhone-in e vitit 2017. Zëra të ndryshëm thonë se iPhone 8 do të ketë këto tipare: iPhone 8 do të...