Pse duhet të konsumoni hurma në iftar?

Në muajin e Ramazanit, hurmat janë ushqimi që përdoren pothuajse më së shumti. Ato janë të pasura me vitamina dhe minerale të shumta, kanë në perbërje hekur, kalium, fibra dhe sheqerna natyrale gjith...

Rastet kur nuk këshillohet të hani hurma

Hurmat janë frut i stinës dhe pëlqehen shumë, por gjithsesi kanë kufizime në konsumim. Disa prej tyre po i rendisim më poshtë: Mos konsumoni hurma me stomakun bosh Kur jemi të uritur stomaku sekreton...