Galaxy S7 dhe S7 Edge të papërshkueshëm nga uji

Zbulohen disa informacione nga  prezantimi i gjeneratës së shtatë të telefonave inteligjentë të Samsung-ut . Informacioni më i fundit lidhet me një veçori shumë të rëndësishme për pajisjet. Sipas ueb...