“Baba, shiko, retë po vrapojnë bashkë me ne!”

Një djalë 24-vjeçar që shihte nga dritarja e trenit thirri… “Baba, shiko, pemët po ngelen pas!” Babai buzëqeshi dhe një çift i ri që ishte ulur aty pranë, panë me mëshirë sjelljen fëmijërore të 24 vj...