Ibrahim Rugova, i paqti Hero i Kosovës

Më 21 janar 2006 u nda nga jeta Ibrahim Rugova, Presidenti i parë i Republikës së Kosovës. Ai ishte Intelektual,politikan, akademik dhe shkrimtar shqiptar. Rugova mbante titullin Doktor. Presidenti I...