Ngjyrose bukur jetën!

Ti je ai që e ngjyros jetën tënde përmes qasjes tënde ndaj saj. Jeta jote ndërtohet nga idetë e tua, prandaj mos vendos syze të errëta mbi sytë e tu!

Si të argëtosh fëmijët në shtëpi

Të argëtosh fëmijët e vegjël në qytetet e mëdha, ku mjediset publike, parqet dhe ritmi i jetesës janë të atillë që shkaktojnë pengesa të shumta, kthehet shpesh në një sfidë për nënat dhe familjarët e...

Kërko për libra dhe jo për “Pokemon”

I pozicionuar përballë pallatit mbretëror belg, parku piktoresk i Brukselit ka qenë një zonë tepër e preferuar për lojtarët e “Pokemon Go”, që kur u publikua në muajin korrik. Por që prej gushtit, pr...

Ja si ta dekoroni shtëpinë tuaj!

Për ta bërë shtëpinë mjaft tërheqëse dhe të këndshme nuk ju nevojiten shumë para. Mjaftojnë disa ide dhe mund të realizohen me mjete rrethanore

Biçikleta që mund të fluturojë…?

Colin Furze, ish hidraulik ka ndërtuar një pajisje të njohur si ‘hoverbike’, e cila është në formën e biçikletës, por që mund edhe të fluturojë. Furze e ka ndërtuar pajisjen në shtëpinë e tij dhe tan...