Surprizon Skënderbeu, lë pas Milanin

Instituti Ndërkombëtar i Historisë dhe Statistikave në Futboll (IFFHS), e ka renditur Skënderbeun në vendin e 108 për sa i përket klubeve për vitin që lamë pas. Referuar këtyre të dhënave, Skënderbeu...