Gjethet e rrushit, ilaç i fuqishëm natyral

Gjethet e rrushit janë ndër ilaçet më të fuqishme natyrale.Në këto gjethe ka mjaft vitamina C, E, A, K dhe B6, si edhe niacinë, hekur, fibra, riboflavinë, folate, kalcium, magnez, bakër dhe mangan. N...

Mos i hidhni lëkurat e limonit, përdoren edhe si ilaç

Lëkurat e limonit janë të përdorshme jo vetëm në ëmbëlsira, por në të njëjtën kohë shërbejnë edhe si ilaçe. Lëkura e limonit përmban sasi të ulët sheqeri, është e pasur me minerale alkaline, ndaj në ...