Dy bimët që ju ndihmojnë në mbrojtjen e syve

Alergjitë dhe infektimi i syve janë ndër sëmundjet që i shqetësojnë sytë. Për kurimin e këtyre sëmundjeve, mjekësia popullore sugjeron disa bimë të saj. Hurma Përdorimi i shpeshtë i hurmës, çon në mo...