Ligji antiduhan, inspektimet, 300 mijë lekë gjobë

Kryeinspektori Eltar Deda vlerësoi bashkëpunimin e qytetarëve, që denoncojnë rastet e moszbatimit të ligjit, dhe shprehu vendosmërinë për vazhdimin e inspektimeve në të gjithë vendin. Vetëm në Tiranë...