Varësia nga teknologjia, sëmundja e së ardhmes

Varësia nga teknologjia, nga interneti dhe smartphone, janë sëmundjet mendore që do të jenë më të përhapura në dhjetëvjeçarin e ardhshëm në nivel botëror. Kështu bën të ditur një raporti i Kongresit ...

Rreziku brenda në shtëpi, vëzhgojini fëmijët tuaj

Shumë prindër kanë blerë kompjuterë si për interesin e tyre personal ashtu edhe për fëmijët madje në shumë raste kanë instaluar edhe internetin për ta përdorur vetë personalisht apo duke menduar se k...