LIBRI DHE KULTURA – TEATRI

” Ne shkojmë në teatër për t’u bërë më të mirë” . Në këtë takim patën kënaqësinë të kishim të ftuar Dr. Erenestina Halili, padagoge te fakulteti i Historisë dhe Filolgjisë. Ndër të ...

Punëdhënësit vlerësojnë motivimin më shumë se CV

Entuziazmi dhe dëshira për të punuar janë më të rëndësishme se sa vetë CV gjatë një interviste pune. Punëdhënësit preferojnë të punësojnë njerëz që në përshtypje të parë duken të përkushtuar për vend...