Terminali i ri i linjave ndërkombëtare

Terminali i ri i autobusëve të linjave ndërkombëtare do të jetë në sheshin pas pallatit të sportit “Asllan Rusi”. Investimi krijon dy hapësira për parkingje, një terminal për autobusët e linjave me j...

MB, 20 mln dollarë për sistemin e ujitjes dhe kullimit

Në vitin 2017 Ministria e Bujqësisë do të financojë 20 milionë dollarë për sistemin e ujitjes dhe kullimit, i cili do të shërbejë edhe si mbrojtje nga përmbytjet. Projektbuxheti parashikon që investi...

Qeveria financon kurën për pacientët me Hepatit C

Një investim i qeverisë shqiptare me vlerë 1.6 milionë euro ka bërë të mundur kurimin e Hepatitit C edhe në Shqipëri. Kryeministri Edi Rama përmes një videoje të publikuar në facebook thotë se ilaçi ...

Spitali Onkologjik pajiset me akseleratorin e dytë

Radhët e pritjes për pacientët e Spitalit Onkologjik pritet të ulen ndjeshëm vitin e ardhshëm, pasi këtij spitali do t’i shtohet një akselerator i dytë linear. Ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqaj, zh...