iPhone 8 mund të karikohet me wireless

Smartphone-i i shumëpritur iPhone 8 mund të ketë një sistem ushqimi wireless, pa kabuj. Sipas faqes 9to5Mac, Apple tashmë është mes anëtarëve të konsorciumit Wireless Power dhe ky element do të forco...

iPhone 8 do të njohë fytyrën e përdoruesit

Burime nga Cowen and Company thotë se smartphone i Apple për këtë 10-vjetor mund të njohë fytyrën e përdoruesit. Thuhet se do të ketë një model 5.8 inç, e kompletuar me një ekran OLED të lakuar në an...

Katër tiparet e padëgjuara më parë të iPhone 8

The Wall Street Journal raporton se iPhone është duke testuar 10 lloje të ndryshme të prototipave për iPhone-in e vitit 2017. Zëra të ndryshëm thonë se iPhone 8 do të ketë këto tipare: iPhone 8 do të...

Iphone 8 do të karikohet me wireless

Duket se iPhone-i juaj do t’i nxjerrë jashtë loje karikuesit tradicional duke i zëvendësuar me një metodë mjaft teknologjike. “Foxconn” një kompani kineze që furnizon me pjesë iPhone ka raportuar se ...

Pas iPhone 7, kureshtje dhe hamendësime për iPhone 8

Nuk ka kaluar shumë kohë nga dalja në treg e iPhone 7 dhe menjëherë kanë nisur thashethemet për iPhone 8. Sipas forumeve teknologjike dhe artikujve të ndryshëm në mediat e huaja, iPhone 8 do të jetë ...