Njihuni me emojit e reja që do të sjellë iPhone

Apple ka njoftuar se do të shtojë disa emoji të rinj në iOS. Të gjitha këto emoji do të jenë të disponueshme në iOS 11.1 për iPhone e iPad. Këto emoji janë pjesë e Unicode 10, që është lëshuar për he...

iPhone krijon sensor për të treguar cilësinë e ajrit

Një sensor i vogël tek iPhone do të tregojë cilësinë e ajrit që po thithim.  Një startup kalifornian kërkon mbledhje fondesh në Kickstarter për të prodhuar një pajisje që analizon përbërësit organik ...

Cili është kuptimi i shkronjës “i” tek iPhone?

  A e keni menduar se çfarë simbolizon ”i-ja” e iPhone ? Shkronja, “i” në fillim të iPhone është një nga simbolet përkufizuese të gjigandit të teknologjisë “Apple”. Zakonisht i refer...

Telefoni që sfidon Iphone dhe Samsung

Iphone dhe Samsung tani e kanë një konkurrent të denjë. Firma e njohur Sony duket se po përgatitet të hedhë ne treg telefonin më të mirë të prodhuar deri më tani. Ky është smartphone që po konkurron ...

10 gabimet që nuk duhet t’i bëni me iPhone

Në përdorimin e telefonave ndodh që mund të bëjmë edhe gabime. Më poshtë do të lexoni disa këshilla mbi gabimet që nuk duhet t’i bëni me iPhone-nin tuaj. 1.Nuk e fikni asnjëherë Ju duhet ta fikni i-P...

Këto janë aplikacionet më të pëlqyera të 2016-tës

Ndër shumë bilance që bëhen çdo fundvit, nuk mungon edhe lista e aplikacioneve më të dashura të 2016-tës për iPhone dhe Android. Aplikacionet e listës së krijuar nga “the Time” janë ato që pasurojnë ...

Njihuni me iriqin që zhbllokon telefonat iPhone

Ju mund të mendoni që siguria e telefonave iPhone është e lartë dhe askush përveç jush nuk mund të futet, në fakt gaboheni. Së fundmi iriqi i quajtur Sashimi arrin të zhbllokojë një telefon iphone du...