Njihuni me iriqin që zhbllokon telefonat iPhone

Ju mund të mendoni që siguria e telefonave iPhone është e lartë dhe askush përveç jush nuk mund të futet, në fakt gaboheni. Së fundmi iriqi i quajtur Sashimi arrin të zhbllokojë një telefon iphone du...