Miyakejima, ishulli ku gaz-maskat nuk hiqen asnjëherë

Miyakejima është pjesë e ishujve vullkanik Izu,i cili përherë është i rrezikuar nga tërmetet dhe erupsionet vullkanike. Vetëm gjatë shekullit të kaluar, këtu kishin ndodhur gjashtë erupsione, ndërsa ...