Pensionet, ISSH redukton numrin e dokumentave, 6 më pak

Për të marrë pensionin apo për përfitimet e tjera te Instituti i Sigurimeve Shoqërore janë 6 dokumente që nuk duhet të dorëzohen më. Nëpërmjet një urdhëri të shpërndarë agjencive rajonale, ISSH bën m...

Pensionet, procedurat për rishqyrtim pranë ISSH

Të moshuarit që nuk janë dakord me shumën e pensionit që marrim mund t’i drejtohen Institutit të Sigurimeve Shoqërore për të kërkuar rishqyrtim të pensionit. Sipas ISSH-së nuk është më nevoja që këta...

Higjiena në bregdet, ISSH vijon kontrollet

Inspektorati Shtetëror i Shëndetësisë ka nisur kontrollin e të gjithë subjekteve që ofrojnë shërbime për pushuesit në bregdetin shqiptar. Respektimi i kushteve higjieno-sanitare është një nga standar...

ISSH, 701 inspektime të kryera, ja rezultatet

Në spitale nuk ka pasur një rregullore të brendshme për trajtimin dhe menaxhimin e mbetjeve spitalore. Kjo është situata që kanë hasur inspektorët e Inspektoratit Shtetëror Shëndetësor gjatë vitit të...