Thënie nga John Lennon

7 tetori  1940 shënon lindjen e John Lennon, muzikant anglez i zhanrit rok, tekst-shkrues, autor, dhe aktivist paqe. Anëtarët themelues i The Beatles. Këto janë disa thënie kuptmplota të tij. Gjithë ...