“Ta njohim botën”/ Thënie nga John Locke

Idetë e reja janë perherë të dyshimta dhe zakonisht kundërshtohen vetëm për faktin se akoma nuk janë bërë popullore. E vetmja mbrojtje kundër botës është ta njohim mirë.