Si ta hiqni kafeinën e tepërt nga trupi?

Ndodh që konsumojmë shumë kafe dhe kemi efekte anësore të kafeinës, të cilat na shkaktojnë edhe shqetësime në shëndet.  Më poshtë do të lexoni disa këshilla të cilat ju ndihmojnë ta hiqni shpejt kafe...

Ekspertët: Ja sa kafeinë duhet të merrni gjatë ditës

Sipas Agjencisë Britanike të Ushqimit, maksimumi i kafeinës që duhet të konsumojnë në ditë gratë shtatzëna është 200-300 mg. Nuk duhet të harroni që çokollatat përmbajnë kafeinë, pijet energjike përm...

Zbuloni shkaktarët e lodhjes gjatë ditës

Kur ndjejmë lodhje mendojmë se mungesa e gjumit është e vetmja arsye. Por në fakt janë disa arsye të tjera, të cilat na shkaktojnë lodhje. Ja disa nga arsyet : Mosngrënia mëngjesit Ushqimi që ne hamë...