Studim: Bie numri i kafshëve të egra në botë

Ka rënë me  58 për qind numri i kafshëve të egra  në botë qysh në vitin 1970. Studimi i kryer nga Fondi Global i Kafshëve të Egra dhe Shoqëria Zoologjike e Londrës thotë se nëse rënia vazhdon e mund ...