Kalendari historik: 20 maj

20 Maji është dita e 140-të e vitit, deri në fund të tij janë edhe 225 ditë. 1310 – Prodhohen këpucët e para për të dy këmbët, veças, të djathtë dhe të majtë. Deri atëherë, këpucët ishin njësoj dhe n...