Kalendari historik: 29 Tetor

29 Tetori është dita e 302-të e kalendarit gregorian (dita e 303-të në vitin e brishtë) – kështu që deri në fund të vitit kanë mbetur edhe 63 ditë. Ngjarje 1863-Gjatëmbëdhjetë shtete dhe mbretëri evr...