BMW bën gati makinën pa pasqyra

Prodhuesit e makinave janë duke synuar që të zëvendësojnë pasqyrat e makinave me një sistem monitorimi nëpërmjet kamerave, në vitet e ardhshme. Prodhuesit japonezë të makinave e kanë marrë tashmë mir...

Ja dhjetë telefonat më të mirë në 2016

Telefoni është një nga pjesët më të rëndësishme të jetës tonë. Telefoni sot nuk është vetëm mjeti që ne komunikojmë, por në të njëjtën kohë është kamera, pajisja për të dëgjuar muzikë, GPS-juaj dhe s...

Ideja që mund të shmangë shumë aksidente

  Çdo drejtues mjeti i është dashur të parakalojë një kamion gjigant. Automjetet e mëdha shpesh herë bllokojnë pamjen e rrugës para, duke u kthyer në burim aksidentesh për makinat e tjera. Inxhi...