Krijohen xhamitë lëvizëse për Lojërat Olimpike 2020

Një kamion i madh me ngjyrë të bardhë dhe blu hapet jashtë një stadiumi në Japoninë qendrore dhe kthehet në një vend të shenjtë. Mirë se vini në xhaminë lëvizëse. Ndërsa Japonia po përgatitet të pres...