Në 21 janar testohen 4100 mësues

Ministria e Arsimit deklaron se numri i mësuesve që do të testohen në 21 janar është 4100. MAS ka publikuar gjithashtu udhëzimin për provimin dhe për përmbajtjen e testimit. “Pjesa e parë përmban dok...

Nisi sot provimi i shtetit për 544 infermierë

Plot 544 infermierë do të hyjnë në provimin e shtetit nga data 9-12 janar. Agjencia Kombëtare e Provimeve ka publikuar listën e plotë me emrat e kandidatëve që duan të marrin licencën e ushtrimit të ...