LIBRI DHE KULTURA – Manifest për lumturinë

  Në këtë takim patëm kënaqësinë të flisnim për librin “Manifest për lumturinë” të shkrimtarit Italian Stefano Bartolini. Bisedë në studio me specialistin e komunikimit Arlind Cara. ...