Rinis puna në doganat greke pas 72 orësh protesta

Duke filluar nga ora 6:00 e kësaaj të hëne nënpunësit e doganës greke në Kapshticë, Kakavijë, Qafë Botë dhe Tre Urat i janë rikthyer normalisht punës pas 72 orësh pretestash. Pala greke lajmëroi që t...

Grevat, Dogana e Kapshticës për 48 orë e bllokuar

Duke filluar nga ora 7:00 e ditës së premte më datë 20 maj deri në orën 7:00 të ditës së dielë, dogana e Kapshticës në palën greke do të jetë jashtë funksionit. Shkak për këtë janë disa protesta të q...