Google ndërton pajisjen teknologjike që ju mbron zemrën

Sëmundjet e zemrës janë përgjegjëse për një në katër viktima në botë. Mënyra më efektive e problemeve të identifikimit përfshin një makinë EKG, një pajisje të rëndë me elektroda dhe tela. Së fundmi G...