Së shpejti telefona pa bateri

Nuk ka më fisha, karikues baterie dhe celulari që duhet t’i kesh me vete vazhdimisht, ka nevojë vetëm për energjinë e ambientit. Ky është vizioni për telefonin e parë që do të funksionojë pa bateri. ...

Iphone 8 do të karikohet me wireless

Duket se iPhone-i juaj do t’i nxjerrë jashtë loje karikuesit tradicional duke i zëvendësuar me një metodë mjaft teknologjike. “Foxconn” një kompani kineze që furnizon me pjesë iPhone ka raportuar se ...