Klosi shkarkon drejtuesit e shkollës “KARL GEGA”

Ministri i Mirqënies Blendi ka shkarkuar në mënyrë direkte  drejtuesit e shkollës “Karl Gega”. Këtë lajm Ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë Blendi Klosi e bëri të ditur tek sa inspektoi procesi...