Ky është mëngjesi që ju zgjat jetën

 Nga: Blerina Bombaj, dietologe Të konsumosh mëngjes do të thotë të ulësh rrezikun e shfaqjes së disa sëmundjeve, duke filluar nga diabeti i tipit 2 deri tek sëmundjet kardiake. Duke pasur nivele më ...

Vlerat e lëngut të karrotës, aleat i shëndetit

Karrota e sidomos lëngu i saj, njihen për vlerat e jashtëzakonshme që përmbajnë.  Lëngu i karrotës është i pasur me beta karoten që i jep organizmit vitaminën A, vitaminat e kompleksit B, vitaminën E...

Karrota, mike e vërtetë e shëndetin tuaj

Vlerat ushqyese të karrotës janë të shumta dhe luan një rol të rëndësishëm në sistemin tonë imunitar. Njohës të mirë të saj thonë se ajo përfaqëson një “ilaç” të vërtetë. Ndihmon në më shumë se 30 së...