Pajisja që pengon vjedhjen nga kartat e kreditit

Janë të shumtë hakerat që vjedhin numrat e kartave të kreditit gjatë operacioneve online, të tjerë vjedhin direkt nga karta, kur klienti e përdor kartën në bankomat. Ndaj, një grup studentësh nga Uni...

Projekti i parkimeve me pagesë, për rezidentët falas

Në akset kryesore të Tiranës, të përfshira në hartën e parkimeve me pagesë po vendoset infrastruktura dhe sinjalistika për këtë projekt. Drejtuesit e automjeteve do të paguajnë 100 lekë për një orë q...