LIBRI DHE KULTURA – KASEM TREBESHINA

E ftuar në studio pedagogia e Letërsisë në UT, Anila Mullahi në bisedë për shkrimtarin Kasem Trebeshina. Trebeshina është një nga ata shkrimtarë që lexohet dhe pëlqehet, si një urë ndërlidhëse mes tr...