Fundviti, shpërblimi ndahet deri në 28 dhjetor

Pensionistët do të marrin shpërblimin e fundvitit prej 6 mijë lekësh, duke filluar nga data 22 dhjetor. Këtë shpërblim do e marrin rreth 643 mijë pensionistë të kategorive të ndryshme, nga ata qe kan...

BMW e kalon vëmendjen tek makinat pa shofer

Shtëpia prodhuese e makinave BMW, ka shndërruar divizionin “i” në një qendër zhvillimore dhe kërkimore për makinat pa shofer. Kjo është një lëvizje strategjike që sposton fokusin e kompan...