Farat e rrushit luftojnë kavitetin e dhëmbëve

Ekspertët e Universitetit të Ilinoisit, në Chicago College of Dentistry kanë zbuluar se farat e rrushit ndihmojnë në forcimin e dhëmbëve dhe luftën ndaj kavitetit. Shkencëtarët thonë se mund të përfo...